De aller nieuwste herfst kleurtinten..!

IGORA ASHY CEDAR EN EARTHY CLAY:

Ontdek nu bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) de wereld van rauwe, koele en verweerde bruintinten. IGORA Ashy Cedar en Earthy Clay introduceren een palet van koele bruine kleuren, van opvallende tot minimalistische tinten, en allemaal met een poederachtige matte finish – voor de perfecte zacht, urban look!

Nieuwe herfst haar kleuringen bij Whair Kappers Hattem Zwolle Stadshagen

ASPECTEN VAN ASHY BROWNS:

IGORA Ashy Cedar – IGORA’s sterkste neutraliserende tinten met schakeringen van petrol, voor neutrale en mat bruine resultaten, vooral bij het liften of highlighten van donkere basissen.

Nieuwe herfst haar kleuringen bij Whair Kappers Hattem Zwolle Stadshagen ..!

EARTHY AND DUSTED TONES:

IGORA Earthy Clay – subtiele, aardse en zachte bruine tinten maken een geraffineerd en iriserend look voor een natuurlijke schoonheid! Ontdek de wereld van verweerde bruintinten voor prachtige, koele kleurresultaten.

Nieuwe haarkleur herfst tinten bij Whair Kappers Hattem Zwolle

KOELE EN NEUTRALE BRUINE RESULTATEN:

De nieuwe tinten zijn speciaal ontworpen om aan de behoefte voor sterke neutralisatie na het lift en verlichting van donkere bases te voldoen.

De unieke mix van pigmenten gaat ongewenste rood/oranje ondertonen tegen en biedt uitstekende koele, mat bruine resultaten met een poederachtige finish. Voor geraffineerde en prachtige looks!

Bent u ook zo enthousiast geworden van onze nieuwe kleuren ? Maak dan direct een afspraak via  deze link.

Nieuwe herfst haar kleuringen bij Whair Kappers Hattem Zwolle Stadshagen