Professionele make-up bij Whair visagie…

Als jouw avond echt heel bijzonder moet zijn

Een passende make-up voor iedere bijzondere gelegenheid. We adviseren je wat er bij jouw past en komen samen met jouw wensen altijd tot een prachtig resultaat. Whair brengt je innerlijke en uiterlijke schoonheid samen. We werken uitsluitend met professionele producten van Pune. Deze producten zijn hypoallergeen en niet getest op dieren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden bij Whair in Zwolle of Hattem.


MEER INFORMATIE?

Exclusief in Hattem: Whair Nagelstudio…

Alleen het mooiste is mooi genoeg

Geen gescheurde, gebroken of lelijke nagels meer. De gediplomeerde nagelstylisten van Whair in Hattem maken ze weer perfect en stralend. Voor het aanbrengen van gel nagels werken wij alleen met de kwalitatief hoogwaardige producten van Nail Line. Voor een speciale gelegenheid, je bruiloft óf gewoon perfect verzorgde nagels ben je van harte welkom in Hattem.

Hairextensions. De trends in haarverlenging…

Wij zijn de extension-specialist in Zwolle en Hattem

Waarom wachten op langer haar? Altijd al een voller haar willen hebben? Whair kappers biedt je Great Lengths. De extensions maken je eigen haar in korte tijd voller, langer en talloze andere toepassingen zijn mogelijk. Ook is het geven van een chemie-vrije kleuring voor mensen met een allergie een uitkomst. Wij werken met 100% natuurhaar, wat betekent dat alle haarschubjes nog aanwezig zijn. Daardoor is het glanzend en veerkrachtig. Het haar wordt op groei-richting gesorteerd, waardoor bij normaal onderhoud het haar niet gaat knopen.

Alleen de beste haarproducten…

voor pure en exclusieve haarverzorging

Whair werkt uitsluitend met de beste producten. We voeren twee exclusieve haarverzorgingslijnen om jouw kapsel in topconditie te houden. Met Schwarzkopf professional hebben we voor ieder haartype en voor ieder kapsel het juiste product verkrijgbaar. De zuivere en milieuvriendelijke lijn van KMS California geeft je haar de ultieme verzorging. Onze haarstylisten adviseren je graag.


NIEUWS UPDATE