Nieuw bij Whair Kappers: ABC Glow Spray Serum..!

Nieuw bij Whair Kappers

”Authentic Beauty Concept Glow Serum Spray”

Authentic Beauty Concept is een merk dat zich richt op het aanbieden van haarverzorgingsproducten met een toewijding aan authenticiteit, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten. De Glow Serum Spray is een van hun populaire producten, ontworpen om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren door glans en gladheid te bieden.

De serum spray is geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zacht zijn voor het haar en het milieu. Het bevat vaak plantaardige extracten en oliën die het haar voeden en beschermen.

Glans en Gladheid:

Dit product is bedoeld om het haar een stralende, gezond uitziende glans te geven zonder het te verzwaren. Het helpt bij het gladmaken van de haarschubben, vermindert kroezen en maakt het haar beter beheersbaar.

Lichtgewicht Formule:

De spray is ontworpen om licht van gewicht te zijn, zodat het het haar niet vettig of zwaar maakt. Dit maakt het geschikt voor alle haartypen, inclusief fijn haar.

Hittbescherming:

De Glow Serum Spray bieden hittbescherming, waardoor het een geweldige aanvulling is op je haarverzorgingsroutine als je vaak hitte-stylingtools gebruikt.

Geur:

Authentic Beauty Concept producten staan bekend om hun aangename, subtiele geuren die afkomstig zijn van natuurlijke bronnen, wat de algehele haarverzorgingservaring verbetert.

Duurzaamheid:

Het merk legt de nadruk op duurzaamheid, met verpakkingen die vaak recyclebaar zijn en ingrediënten die verantwoord worden ingekocht.

Hoe te Gebruiken:

Spray de serum op vochtig haar, met de nadruk op de middellange lengtes en de punten. Vermijd de wortels om eventuele vettigheid te voorkomen. Stylen:

Kam door om gelijkmatig te verdelen, en stijl vervolgens naar wens. Het kan worden gebruikt voor zowel föhnen als lucht drogen. Afwerking:

Voor extra glans kun je een kleine hoeveelheid aanbrengen op droog haar, opnieuw met de nadruk op de punten.

De Glow Serum Spray is exclusief verkrijgbaar bij Whair Kappers in Hattem en Zwolle (Stadshagen) 200ml = €42,60 of gratis bij 900 Whair Punten 50 ml = €10,75 of gratis bij 400 Whair punten.