De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

Wear Your hair with B.R.U.S.H. 30 – 40

We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. De professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en hebben ook nog eens de beperking dat ze hun eigen haar moet doen. Herken je dit? Dan is deze B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar. Ideaal ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken.

Kenmerken

De technische onderdelen zijn geïnfuseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar, verwijdert pluis en maakt het haar glad.

Ionic Technologie: neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij en glad gemaakt wordt.

Soft Touch Technology: de borstel heeft een rubberized coating.

Kan gebruikt worden in droog haar maar wanneer je de föhn techniek goed beheerst, is hij ook te gebruiken op handdoekdroog haar in combinatie met een föhn.

Het maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. Daarnaast kunt u de borstel ook indraaien, waardoor er krullen mee te maken zijn. Ook kan de borstel gebruikt worden om volume bij de aanzet te creëren.

De borstel warmt op tot 180 graden.

Leverbaar in 30 mm & 40 mm.

De B.R.US.H. 30 en 40 zijn exclusief verkrijgbaar voor €69.95 bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle).