Marc (Whair Hattem) hervat werkzaamheden .?

 

Update 31 dec 2019:

Marc heeft inmiddels weer zijn werkzaamheden voorzichtig hervat. Inmiddels is hij weer online te boeken. Houd er rekening mee dat Marc nog niet volledig werkt en dat het handig is om tijdig te boeken.

Update:23 dec 2019:

vanaf 27 december zal Marc voorzichtig zijn werkzaamheden gaan hervatten en zal hij weer zij het beperkt te boeken zijn via het online afspraak systeem..!

Update 16 dec 2019:

Gelukkig gaat het beter met Marc en probeert hij heel voorzichtig zijn werkzaamheden weer te hervatten. Zo nu en dan knipt hij een klant. (Online )boeken is helaas nog niet mogelijk maar Marc kijkt per dag wat haalbaar is voor zijn voet en selecteert geheel willekeurig zijn klanten. Het kan dus zijn dat u een afspraak maakt bij een andere stylist en toch door Marc geknipt wordt. Wij hopen op korte termijn dat Marc weer te boeken is Wordt vervolgd..!

 

Update 7 dec. 2019:

Inmiddels is er goed nieuws mbt tot Marc zijn voet. De operatie heeft het gewenste resultaat opgeleverd en Marc mag zijn voet nu voorzichtig gaan belasten. Inmiddels is hij druk bezig met het herstel en is de verwachting dat hij heel voorzichtig weer een aantal werkzaamheden zal gaan verrichten in de komende periode. Wordt vervolgd..!

 

 

Update 28 nov. 2019:

Inmiddels is het gips van Marc zijn voet verwijderd nu hadden wij de hoop dat wij een datum konden vertellen wanneer Marc zijn werk weer voorzichtig zou kunnen gaan hervatten, Echter bij controle in het ziekenhuis kon de desbetreffende arts na het zien van de foto’s niet met 100% zekerheid vertellen of  de operatie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Er moet daarom  een scan van Marc zijn voet gemaakt worden om te kijken of de operatie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Helaas komt hierdoor vertraging in het het herstel proces en mag Marc zolang er geen uitsluitsel is zijn voet niet belasten. Wij kunnen hierdoor geen schatting maken wanneer Marc wel op de werkvloer zal verschijnen. Zodra er meer nieuws is zullen wij dit op onze site melden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marc Woldberg

 

 

Beste Klant,

Sommige van jullie zullen het al gehoord hebben, sommige niet. Ik ben heb tijdens sporten een ongelukje gehad waardoor ik aan mijn voet geblesseerd ben geraakt.

inmiddels ben ik geopereerd aan mijn voet en hebben ze mijn been vervolgens in het gips gezet.

Helaas is dit geen loopgips en mag ik t/m 28 november mijn voet op geen enkele manier belasten.

Vervolgens is na deze periode afwachten hoe mijn voet hersteld is en hoe snel ik de draad weer kan oppakken.

Gelukkig gaan de artsen er van uit dat ik 100% herstel en straks alles weer op termijn kan en mag doen.

Maar dat neemt het volgende probleem met zich mee dat ik sowieso tot december niet in  staat zal zijn om te knippen.

Een exacte datum kan ik niet zeggen maar dat zal afhangen hoe mijn voet aan voelt als deze uit het gips is en of ik nog moet revalideren. 

Feit is dat ik er alles aan zal doen om zo snel mogelijk weer op de werkvloer te zijn !

De mensen die ik normaal gesproken zelf knip zal ik dus voorlopig niet kunnen knippen. Maar niet teleurgesteld, want iedereen bij ons in de salon is stuk voor stuk een topper waar je gerust door kan geknipt worden. Ik geloof in “m’n team” en heb het volste vertrouwen dat het goed komt. Jullie zijn dan ook meer dan welkom om je te laten behandelen.

Ik doe een beroep op uw loyaliteit en ondanks dat ik niet zelf in staat ben om te knippen.

Wellicht zien we elkaar sneller als gedacht.

Groetjes, Marc Woldberg

PS. bedankt voor alle lieve en opbeurende berichtjes, dat doet me goed 😉

Marc (Whair Hattem) tijdelijk afwezig..!