Nieuw bij Whair Kappers Fibre Clinix..!

Fibre Clinix, wat is dat?

Het nieuwe Fibre Clinix assortiment biedt Whair Kappers het meest geavanceerde en krachtige repairtechnologie in verzorgingsproducten. Deze zijn volledig te personaliseren in de salon tot de dagelijkse routine thuis. 

Met Fibre Clinix wordt in de salon een gepersonaliseerde treatment samengesteld, die een herstellende werking heeft. Deze behandeling is specifiek gericht op de haarbehoefte van de klant. Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) heeft een speciale analyzer ontwikkeld, waarmee we de haarconditie van de klant kunnen bepalen. Aan de hand van een vragenlijst en deze meetresultaten kan vervolgens een behandeling op maat worden gemaakt én kan advies voor de juiste thuisverzorging worden gegeven.

Wat is zo uniek aan Fibre Clinix?

Het bijzondere van Fibre Clinix is dat de haarvezel weer wordt getransformeerd naar de maagdelijke toestand van het haar. Het haar heeft 21 bouwstoffen en als het haar al die bouwstoffen bevat, spreken we van de maagdelijke toestand, dat is haar dat nooit chemisch is behandeld of gekleurd. Met de analyzer wordt de conditie van het binnenste van het haar gemeten en daaraan kunnen we aflezen hoeveel % van het haar beschadigd is en welke lijn daar het beste op aansluit. Het doel is om de haarvezels weer met elkaar te verbinden, waardoor het haar er weer gezond uitziet.

Als de klant een salontreatment heeft gehad en de producten thuis ook gebruikt, blijft het haar 60 dagen in gezonde conditie. Daarna is het wel de bedoeling dat de behandeling wordt herhaald om gezond haar te blijven garanderen.

Wij beloven dat bij het gebruik van Fibre Clinix je versteld zult staan van onder ander de veerkracht van je haar wat weer een voller maar vooral een sterkere haarbos tot gevolg zal hebben.

Uit welk assortiment bestaat Fibre Clinix:

Volumize: 

Met Triple Bonding & C21 Technology voor fijn en zwak haar. De formule met Phytokine zorgt voor gewichtloos en voller haar. Verlengt het effect van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix Volumizing

Vibrancy: 

Met Triple Bonding & C21 Technology voor gekleurd haar. De formule met AHA verbetert de kleurintensiteit voor langdurige kleurresultaten die het effect verlengen van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix Vibrancy

Fortify: 

Met de Triple Bonding & C21 Technology voor beschadigd en overbewerkt haar. De formule met Niacinamide versterkt de haarvezels om het effect van de Fibre Clinix in-salon service te verlengen.

Fibre Clinix Fortify

Hydrate: 

Met Triple Bonding & C21 Technology voor droog en broos haar. De formule met Squalane Complex balanceert het hydratatie level en helpt de elasticiteit te vergroten en het effect van de Fibre Clinix in-salon service te verlengen.

Fibre Clinix Hydrate

Tame:

Met Triple Bonding & C21 Technology voor weerbarstig, kroezig en onhandelbaar haar. De formule met Ceramide temt zichtbaar de haarstructuur en verzacht het oppervlak voor een anti-kroezel effect. Verlengt het effect van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix is exclusief verkrijgbaar bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle).