Tijdelijke sluiting ivm Corona virus..!

Update 22 April:

Wij staan te trappelen om weer te beginnen maar helaas heeft de overheid besloten om de lockdown voor kapsalons met 3 weken te verlengen. Dat houd in dat Whair Kappers in Hattem en Stadshagen in ieder geval gesloten zijn t/m 19 mei.

Mocht je een vraag hebben over je haar of een product willen bestellen wij zijn bereikbaar via 038-4447600 /038 4237773  je kan ook mailen naar info@whair.nl of gebruik maken van onze live chat. Afspraken kunt u (online) maken vanaf 2o mei. Uiteraard blijven wij positief en hopen wij weer snel voor jullie klaar te mogen staan..!

Lieve groeten,

Team Whair Kappers.

Update 31 maart:

Inmiddels heeft de overheid besloten dat wij in in ieder geval t/m 28 april gesloten zullen blijven. Uiteraard vinden wij dit heel erg jammer maar de gezondheid van ons allen staat voorop. Mocht je een vraag hebben over je haar of een product willen bestellen wij zijn bereikbaar via 038-4447600 /038 4237773  je kan ook mailen naar info@whair.nl of gebruik maken van onze live chat. Afspraken kunt u (online) maken vanaf 28 april Ondertussen blijven wij positief en hopen wij weer snel voor jullie klaar te mogen staan..!

Lieve groeten,

Team Whair Kappers.

 

Tijdelijke sluiting ivm Corona virus.

Nog nooit hebben we voor zo’n moeilijke beslissing gestaan als voor deze. Wij hebben ons telkens laten leiden door het RIVM en door de adviezen van de deskundigen, en hebben meer maatregelen doorgevoerd dan nodig waren. Maar door de ontstane onrust en voor de gezondheid van onze fantastische medewerkers én klanten, hebben wij toch besloten vanaf maandag 23 maart 18.00 uur de salons te zullen sluiten.

Informatie over de tijdelijke sluiting
Wij laten jullie weten zodra onze salon weer open is. Op Facebook, Instagram en op onze website houden we jullie graag op de hoogte. Vanaf  heden kun je ons voor vragen, toekomstige afspraken of voor spoed gevallen bereiken op telefoonnummer  038-4447600, of mail naar info@whair.nl of nog handiger chat met ons via de live chat op onze site. Online afspraken na 28 april kunnen (onder voorbehoud) eenvoudig gemaakt worden. Ga daarvoor naar onze website.

Iedereen vooral heel veel gezondheid. Zorg goed voor jezelf en je naasten. We zullen jullie (hopelijk maar even) missen!

Lieve groeten,

Team Whair Kappers.