Vacature Whair Kappers in Stadshagen(Zwolle)..!

Vacature hairstylist topstylist

Ben jij die creatieve Top Hairstylist(e) die passie heeft voor ons mooie kappersvak en die elke dag onze klanten op een super gastvrije manier nog mooier wil maken. 

Ben jij of word jij die creatieve haarstylist/ topstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging en graag wil werken in onze ultra moderne salon in Stadshagen (Zwolle)? 

Dat kan lees dan snel verder..!

Whair Kappers heeft 2 grote kapsalons met een historie van ruim 55 jaar Één van de kapsalons is gevestigd in een prachtig modern pand in het winkelcentrum van Stadshagen te Zwolle. Wij werken met een creatief en klantgericht team van kappers, hairstylisten, kleurspecialisten en hair extension specialisten.

Wij proberen de klant, in alles wat wij doen voorop te stellen. Met onze passie voor het vak, onze aandacht en buitengewone service en kwaliteit proberen wij het verschil te maken. Binnen ons bedrijf hechten we tevens veel waarde aan opleiding en het delen van kennis, waarbij wij de focus vooral leggen op knip & kleurspecialisme & haarbeleving.

* Ben jij of word jij die creatieve haarstylist/topstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging?

* Wil jij graag creatief bezig zijn en geprikkeld en geïnspireerd worden door anderen?

* Heb jij al enkele jaren werkervaring als allround Haarstylist(e).

* Kun je prima in teamverband werken

* Sta jij open voor vernieuwing zoals nieuwe trends en nieuwe technieken

* Ben je servicegericht ingesteld en zit het in je DNA om de klant oprecht en gastvrij te helpen

Een inspirerende en zeer bijzondere werkomgeving met een fantastisch team kappers. De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien (als je daar voor open staat). De mogelijkheid voor een part-time of vast dienstverband. Iets voor jou? Zie jij dit als jouw nieuwe uitdaging? Laat het ons snel weten. Stuur of mail je gegevens met motivatie naar  info@whair.nl  of loop even bij ons binnen aan de Werkerlaan in Stadshagen. Dan heb je meteen een eerste indruk van de kapsalon

Tot snel, 

Met vriendelijke groeten 

Marc Woldberg.