BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Whair Kappers KMS koop Mei Actie..!

In de gehele maand mei hebben wij bij Whair Kappers een hele aantrekkelijke actie met KMS haar en verzorgingsproducten. Bij aankoop van 2 producten krijgt u 20% korting op beide producten en mocht u beslissen om 3 KMS producten te kopen dan krijgt u de 3e gratis.

Whair Kappers Trendreport: The Essential Looks 2021..!

Geïnspireerd door fashion weeks over de hele wereld en vervolgens gedestilleerd tot relevante salonlooks, viert de Essential Looks Royal Glory Collection van Schwarzkopf Professional de transformerende kracht van kleur door de IGORA ROYAL-kleurwerelden binnen elke trend te gebruiken: Magical Whimsy, Back to Classics en Artful Feeling.”

Nieuw: De KMS Solid Bar Shampoo..!

KMS introduceert 3 unieke zeepjes voor het haar! Deze solid shampoo bars zijn beter voor het milieu vanwege het ontbreken van plastic verpakking en de geconcentreerde formule gaat veel langer mee. Er zijn 3 shampoo bars voor verschillende haarbehoeften.

De zeepjes zijn hoog geconcentreerd, bevatten natuurlijke ingrediënten en bieden dezelfde prestaties als de vloeibare KMS shampoos. Deze samenstelling bespaart water tijdens de productontwikkeling, waardoor er minder plastic nodig en is en zo wordt de CO2-uitstoot verminderd. De KMS Solid Shampoo is verpakt in een doosje van FSC-papier met een QR-code: deze kan gescand worden voor meer gedetailleerde informatie en een volledig transparante ingrediëntenlijst.

De Shampoo Bars

Er zijn 3 varianten;

  • de MOISTREPAIR Solid Shampoo voor normaal tot droog haar
  • de ADDVOLUME Solid Shampoo voor fijn haar
  • de HEADREMEDY Solid Sensitive Shampoo voor alle haartypes met een gevoelige hoofdhuid.

Deze milieuvriendelijke zeepjes zijn vrij van sulfaten, siliconen, alcohol, kunstmatige kleurstoffen. Ook bevatten ze geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Wat ze wel bevatten is het KMS AHA Structure Complex, dat de haarstructuur verbetert. Met als resultaat dat het haar gezonder wordt.

Whair Kappers is back..!

Whair is back..!

 

 

We are Back..!

Het is officieel! Op 3 maart  openen wij onze deuren van onze salons in Hattem en Stadshagen. Wij kunnen echt niet wachten om jullie weer mooi te maken en te kunnen zien.

Uiteraard is het mogelijk om nu een online afspraak te maken. Ondanks dat wij ons uiterste best doen om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen ontkomen wij ook niet aan een wachtrij. Wij vragen dan ook iedereen om een klein beetje geduld.

Tot snel ♥️

Team Whair 

Lockdown wederom verlengd..!

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat de de lockdown waar in wij zitten met 3 weken is verlengd. Uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing van onze overheid maar dat houd wel in dat wij al onze lieve klanten nog 3 weken langer moeten missen. Wij hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op woensdag 3 maart tot die tijd  Stay Strong en Be Whair of Corona..!

 

Whair Kappers

Belangrijke informatie online afspraak maken na de lockdown..!

Het kabinet heef besloten om de Lockdown met 3 weken te gaan verlengen dat houd in dat wij alle reeds gemaakte afspraken bij Whair Kappers tussen 20 januari t/m 8 februari zullen moeten gaan verplaatsten.

Om alles zo goed en eerlijk mogelijk te verlaten lopen hebben wij besloten om de periode na 9 februari t/m 21 februari tijdelijk te blokken in ons afspraak systeem.

Eerst gaan wij alle klanten bellen die reeds een afspraak hebben staan vanaf 20 januari t/m 8 februari. 

Zodra al deze mensen benaderd zijn wordt het online afspraak systeem weer in zijn geheel geopend waardoor het weer mogelijk is om te boeken.

Wil jij toch zo snel mogelijk na de lockdown door ons geholpen worden boek dan een online afspraak in tussen 20 januari t/m 8 februari wij zullen ook dan jouw persoonlijk benaderen om de afspraak te verplaatsen.

Heb je een afspraak staan dan hoef je niets te doen.

Boeken kan via https://whair.nl/afspraak-maken/

Hopelijk tot snel 😉

Whair Kappers

 

De lockdown is verlengd..!

 

Whair Kappers in Lockdown

 

Lieve Whair Klanten.

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat de 2e lockdown is verlengt met 3 weken. Uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing van onze overheid maar dat houd wel in dat wij al onze lieve klanten nog 3 weken langer moeten missen. Wij hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op Woensdag 10 februari tot die tijd


Stay Strong en Be Whair of Corona..!


Whair Kappers. 


#whair #whairkappers #hattem #stadshagen #zwolle #lockdown #corona #klanten #wijmissenjullie #staystrong #bewhairofcorona #positief #kapper #

Stay Strong en Be Whair of Corona..!

Whair Kappers. 

#whair #whairkappers #hattem #stadshagen #zwolle #lockdown #corona #klanten #wijmissenjullie #staystrong #bewhairofcorona #positief #kapper #

 

 

Whair Kappers Kerstboom Krasactie..!

Ook dit jaar hebben wij bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) weer een leuke bijzondere Kerstboom Krasactie. Maak een afspraak voor een behandeling in december en maak d.m.v. een Kraskaart kans op hele mooie prijzen voor de maanden januari en februari 2021..! Zolang de voorraad strekt en vanaf 13 jaar. Voor de kleintjes hebben  wij een smakelijke verrassing.

 

Zelfs de Rijksoverheid kent Whair Kappers :-)

Zelfs de Rijksoverheid kent Whair 🙂

Enige tijd geleden hebben wij mee gewerkt aan een hele leuke fotoshoot voor de overheid. De overheid wilde graag foto’s laten maken van beroepen waarbij een mondkapje gebruikt wordt. Nu werd ons verteld dat deze foto’s beschikbaar zouden zijn voor o.a. gemeentes maar hoe uniek is het dat wij nu met Whair Kappers vol op de site staan van de Rijksoverheid. Nu is Corona niet de allerleukste periode maar dit vinden wij toch stiekem wel heel erg leuk..!

rijksoverheid website over corona met in de hoofdrol whair kappers

Mondbescherming verplicht bij Whair Kappers..!

Vanaf heden is het verplicht om bij een bezoek aan Whair Kappers in Hattem of Stadshagen mondbescherming te dragen. Aangezien het Corona virus nog steeds in onze regio aanwezig is kiezen wij juist nu voor de allerbeste bescherming voor jou als klant maar ook voor ons zelf. Samen met alle andere voorzorgsmaatregelen die wij al nemen blijft een bezoek aan Whair Kappers extreem veilig. Wij rekenen op u medewerking op deze manier hopen wij met z’n allen zo snel mogelijk af te rekenen met corona.

 

Be Whair Of Corona..!

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS