BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Nieuw: Whair STMNT..!

Whair STMNT..!

Bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen maken wij een Statement want wij  hebben een fantastisch nieuwe exclusieve lijn erbij in ons assortiment genaamd:

‘’STMNT’’

Deze lijn bestaat uit een 5-delige verzorgingslijn 

Waaronder een hair&body cleansing bar/Shampoo/conditioner en een baard olie.

en de drie uitgesproken styling collecties bestaande uit 9 producten.

Waaronder  Paste,pommade,Spray Powder, Dry Clay etc.

Van glanzend tot mat en alles daar tussen van stevig tot Flexibel de nieuwe STMNT lijn heeft het allemaal.

Alles verpakt in een stoere verpakking met een heerlijke geur en exclusief verkrijgbaar bij Whair Kappers.

Ter introductie hebben wij een zeer aantrekkelijke tijdelijke actie dwz € 5,- korting op een product of gratis bij 600 Whair punten.

 

Whair & Care Summers met Bc Sun..!

De zomer is de tijd van het jaar wanneer we van de zon willen genieten, vaak op het stand of aan het zwembad. Helaas kan de combinatie van intensieve blootstelling aan de zon, zee en het zwembad de kwaliteit van jouw haar in gevaar brengen, en laat het je haar er dof uitzien. Je lokken worden moeilijk doorkambaar en lopen het risico op kleurvervaging. Jouw haar beschermen is zeer belangrijk! BC Sun Protect zal je beste reismaatje worden deze zomer door je te helpen je zomergloed te behouden! Het beschermt, reinigt en verzorgt het haar voor en na het zonnen door een beschermend schild te vormen en kleurvervaging te voorkomen. BC Sun Protect verwijdert ook zeezout en onzuiverheden, terwijl het je zonnebeschadigde lokken herstelt en opnieuw mooi maakt. Daarom hebben wij speciaal voor deze zomervakantie een fantastische actie: Kies je favoriete Bonacure Sun product en bij inlevering van 500 Whair Punten is deze helemaal gratis.

 

Mondkapjes niet meer verplicht..!

Vanaf zaterdag 26 juni kunt u onze glimlach weer zien. Het dragen van een mondkapje is dan niet meer verplicht bij Whair Kappers. Mocht u zich toch veiliger voelen in onze salon met mondkapje dan zetten wij uiteraard tijdens de behandeling ook een mondkapje op. 

Voor de rest blijven alle andere veiligheidsmaatregelen omtrent corona in onze salon gelden. 

Maar voor nu zijn wij ontzettend blij dat wij onze glimlach weer kunnen laten zien.

Whair is your smile..! 

Whair Kappers KMS koop Mei Actie..!

In de gehele maand mei hebben wij bij Whair Kappers een hele aantrekkelijke actie met KMS haar en verzorgingsproducten. Bij aankoop van 2 producten krijgt u 20% korting op beide producten en mocht u beslissen om 3 KMS producten te kopen dan krijgt u de 3e gratis.

Whair Kappers Trendreport: The Essential Looks 2021..!

Geïnspireerd door fashion weeks over de hele wereld en vervolgens gedestilleerd tot relevante salonlooks, viert de Essential Looks Royal Glory Collection van Schwarzkopf Professional de transformerende kracht van kleur door de IGORA ROYAL-kleurwerelden binnen elke trend te gebruiken: Magical Whimsy, Back to Classics en Artful Feeling.”

Nieuw: De KMS Solid Bar Shampoo..!

KMS introduceert 3 unieke zeepjes voor het haar! Deze solid shampoo bars zijn beter voor het milieu vanwege het ontbreken van plastic verpakking en de geconcentreerde formule gaat veel langer mee. Er zijn 3 shampoo bars voor verschillende haarbehoeften.

De zeepjes zijn hoog geconcentreerd, bevatten natuurlijke ingrediënten en bieden dezelfde prestaties als de vloeibare KMS shampoos. Deze samenstelling bespaart water tijdens de productontwikkeling, waardoor er minder plastic nodig en is en zo wordt de CO2-uitstoot verminderd. De KMS Solid Shampoo is verpakt in een doosje van FSC-papier met een QR-code: deze kan gescand worden voor meer gedetailleerde informatie en een volledig transparante ingrediëntenlijst.

De Shampoo Bars

Er zijn 3 varianten;

  • de MOISTREPAIR Solid Shampoo voor normaal tot droog haar
  • de ADDVOLUME Solid Shampoo voor fijn haar
  • de HEADREMEDY Solid Sensitive Shampoo voor alle haartypes met een gevoelige hoofdhuid.

Deze milieuvriendelijke zeepjes zijn vrij van sulfaten, siliconen, alcohol, kunstmatige kleurstoffen. Ook bevatten ze geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Wat ze wel bevatten is het KMS AHA Structure Complex, dat de haarstructuur verbetert. Met als resultaat dat het haar gezonder wordt.

Whair Kappers is back..!

Whair is back..!

 

 

We are Back..!

Het is officieel! Op 3 maart  openen wij onze deuren van onze salons in Hattem en Stadshagen. Wij kunnen echt niet wachten om jullie weer mooi te maken en te kunnen zien.

Uiteraard is het mogelijk om nu een online afspraak te maken. Ondanks dat wij ons uiterste best doen om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen ontkomen wij ook niet aan een wachtrij. Wij vragen dan ook iedereen om een klein beetje geduld.

Tot snel ♥️

Team Whair 

Lockdown wederom verlengd..!

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat de de lockdown waar in wij zitten met 3 weken is verlengd. Uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing van onze overheid maar dat houd wel in dat wij al onze lieve klanten nog 3 weken langer moeten missen. Wij hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op woensdag 3 maart tot die tijd  Stay Strong en Be Whair of Corona..!

 

Whair Kappers

Belangrijke informatie online afspraak maken na de lockdown..!

Het kabinet heef besloten om de Lockdown met 3 weken te gaan verlengen dat houd in dat wij alle reeds gemaakte afspraken bij Whair Kappers tussen 20 januari t/m 8 februari zullen moeten gaan verplaatsten.

Om alles zo goed en eerlijk mogelijk te verlaten lopen hebben wij besloten om de periode na 9 februari t/m 21 februari tijdelijk te blokken in ons afspraak systeem.

Eerst gaan wij alle klanten bellen die reeds een afspraak hebben staan vanaf 20 januari t/m 8 februari. 

Zodra al deze mensen benaderd zijn wordt het online afspraak systeem weer in zijn geheel geopend waardoor het weer mogelijk is om te boeken.

Wil jij toch zo snel mogelijk na de lockdown door ons geholpen worden boek dan een online afspraak in tussen 20 januari t/m 8 februari wij zullen ook dan jouw persoonlijk benaderen om de afspraak te verplaatsen.

Heb je een afspraak staan dan hoef je niets te doen.

Boeken kan via https://whair.nl/afspraak-maken/

Hopelijk tot snel 😉

Whair Kappers

 

De lockdown is verlengd..!

 

Whair Kappers in Lockdown

 

Lieve Whair Klanten.

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat de 2e lockdown is verlengt met 3 weken. Uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing van onze overheid maar dat houd wel in dat wij al onze lieve klanten nog 3 weken langer moeten missen. Wij hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op Woensdag 10 februari tot die tijd


Stay Strong en Be Whair of Corona..!


Whair Kappers. 


#whair #whairkappers #hattem #stadshagen #zwolle #lockdown #corona #klanten #wijmissenjullie #staystrong #bewhairofcorona #positief #kapper #

Stay Strong en Be Whair of Corona..!

Whair Kappers. 

#whair #whairkappers #hattem #stadshagen #zwolle #lockdown #corona #klanten #wijmissenjullie #staystrong #bewhairofcorona #positief #kapper #

 

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS