BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Whair Winterdeals: Schwarzkopf Bonacure..!

Bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) zijn de winterdeals begonnen en de Bonacure van Schwarzkopf professional is daarom dan ook extra voordelig. Bij aankoop van 2 producten krijg je 50% korting op het duurste product..!

Whair Kappers wenst u een fantastisch 2020..!

Namens het team van Whair Kappers wensen wij iedereen een fantastisch mooi maar vooral gezond 2020 toe. Ook in het nieuwe jaar staat ons team voor u klaar..! Kapper Whair else..!

Kms Kerst actie bij Whair Kappers..!

Team Whair Kappers wenst u prettige feestdagen..!

Namens ons gehele team van Hattem en Stadshagen (Zwolle) willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in 2019. Wij wensen iedereen dan ook hele fijn feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2020..! Whair else in 2020..!

Vanaf nu Kerstboom actie bij Whair Kappers..!

Ook dit jaar hebben wij bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen leuke Kerstboom actie. Maak nu een afspraak en maak kans op hele mooie prijzen. Zolang de voorraad strekt en vanaf 13 jaar voor de kleintjes hebben wij een smakelijke verrassing..!

Extra Openingstijden Rondom de feestdagen..!

Wij hebben rond de feestdagen onze openingstijden aangepast om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Check op de afbeelding wat de openingstijden zijn van uw favoriete Whair Kappers Filiaal. Om teleurstelling te voorkomen maak tijdig een afspraak..!

openingstijden kerst whair kappers Hattem stadshagen Zwolle

openingstijden extra feestdagen Whair kappers Hattem stadshagen Zwolle

Marc (Whair Hattem) hervat werkzaamheden .?

Update 31 dec 2019:

Marc heeft inmiddels weer zijn werkzaamheden voorzichtig hervat. Inmiddels is hij weer online te boeken. Houd er rekening mee dat Marc nog niet volledig werkt en dat het handig is om tijdig te boeken.

Update:23 dec 2019:

vanaf 27 december zal Marc voorzichtig zijn werkzaamheden gaan hervatten en zal hij weer zij het beperkt te boeken zijn via het online afspraak systeem..!

Update 16 dec 2019:

Gelukkig gaat het beter met Marc en probeert hij heel voorzichtig zijn werkzaamheden weer te hervatten. Zo nu en dan knipt hij een klant. (Online )boeken is helaas nog niet mogelijk maar Marc kijkt per dag wat haalbaar is voor zijn voet en selecteert geheel willekeurig zijn klanten. Het kan dus zijn dat u een afspraak maakt bij een andere stylist en toch door Marc geknipt wordt. Wij hopen op korte termijn dat Marc weer te boeken is Wordt vervolgd..!

Update 7 dec. 2019:

Inmiddels is er goed nieuws mbt tot Marc zijn voet. De operatie heeft het gewenste resultaat opgeleverd en Marc mag zijn voet nu voorzichtig gaan belasten. Inmiddels is hij druk bezig met het herstel en is de verwachting dat hij heel voorzichtig weer een aantal werkzaamheden zal gaan verrichten in de komende periode. Wordt vervolgd..!

Update 28 nov. 2019:

Inmiddels is het gips van Marc zijn voet verwijderd nu hadden wij de hoop dat wij een datum konden vertellen wanneer Marc zijn werk weer voorzichtig zou kunnen gaan hervatten, Echter bij controle in het ziekenhuis kon de desbetreffende arts na het zien van de foto’s niet met 100% zekerheid vertellen of  de operatie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Er moet daarom  een scan van Marc zijn voet gemaakt worden om te kijken of de operatie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Helaas komt hierdoor vertraging in het het herstel proces en mag Marc zolang er geen uitsluitsel is zijn voet niet belasten. Wij kunnen hierdoor geen schatting maken wanneer Marc wel op de werkvloer zal verschijnen. Zodra er meer nieuws is zullen wij dit op onze site melden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marc Woldberg

 

Beste Klant,

Sommige van jullie zullen het al gehoord hebben, sommige niet. Ik ben heb tijdens sporten een ongelukje gehad waardoor ik aan mijn voet geblesseerd ben geraakt.

Inmiddels ben ik geopereerd aan mijn voet en hebben ze mijn been vervolgens in het gips gezet.

Helaas is dit geen loopgips en mag ik t/m 28 november mijn voet op geen enkele manier belasten.

Vervolgens is na deze periode afwachten hoe mijn voet hersteld is en hoe snel ik de draad weer kan oppakken.

Gelukkig gaan de artsen er van uit dat ik 100% herstel en straks alles weer op termijn kan en mag doen.

Maar dat neemt het volgende probleem met zich mee dat ik sowieso tot december niet in  staat zal zijn om te knippen.

Een exacte datum kan ik niet zeggen maar dat zal afhangen hoe mijn voet aan voelt als deze uit het gips is en of ik nog moet revalideren. 

Feit is dat ik er alles aan zal doen om zo snel mogelijk weer op de werkvloer te zijn !

 

De mensen die ik normaal gesproken zelf knip zal ik dus voorlopig niet kunnen knippen. Maar niet teleurgesteld, want iedereen bij ons in de salon is stuk voor stuk een topper waar je gerust door kan geknipt worden. Ik geloof in “m’n team” en heb het volste vertrouwen dat het goed komt. Jullie zijn dan ook meer dan welkom om je te laten behandelen.

Ik doe een beroep op uw loyaliteit en ondanks dat ik niet zelf in staat ben om te knippen.

Wellicht zien we elkaar sneller als gedacht.

Groetjes, Marc Woldberg

PS. bedankt voor alle lieve en opbeurende berichtjes, dat doet me goed 😉

 

Marc (Whair Hattem) tijdelijk afwezig..!

Chocolate Your Hair 2019 wederom een groot succes..!

Chocolate Your Hair 2019..!

Zaterdag 19 oktober was het weer zover het 11e Chocolade Festival in Hattem.

Ook Whair Kappers was deze editie weer van  de partij met Chocolate Your Hair.

Er werd met Chocolade van Bonbon Atelier A3 weer de mooiste Chocolade haarcreaties gemaakt door onze stylisten.

Vervolgens konden de deelnemers hun waanzinnige Haarchocolade creaties op de catwalk vast laten leggen op foto bij Gonny van Duinen Fotografie.

Deze foto’s werden op Facebook site van Whair Kappers geplaatst en degene met de meeste Likes kon een heerlijke prijs winnen. Deze wedstrijd was een ware Thriller een half uur voor de deadline stonden 2 deelnemers met bijna 600 likes precies gelijk. Helaas werden wij toen getroffen door een bug bij Facebook waardoor de einduitslag niet met 100% zekerheid was vast te stellen. Dit heeft ons doen besluiten om zowel Sophie als Aïshia uit te lopen als Winnaressen van Chocolate Your Hair. Beide dames krijgen hun foto in Chocolade een Whair Giftcard t.w.v. €50,- en een professionele fotoshoot bij Gonny van Duinen. Uiteindelijk een prachtig einde aan een geweldig feest..!Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers

Chocolate your hair by Whair Kappers

Whair Trendreport: The Essential Looks-2020..!

Trendreport Whair Kappers:

Welkom weer bij een nieuwe Trendreport van Whair Kappers.

Deze keer presenteren wij de nieuwe Haar trend van Schwarzkopf Professional:The Essential Looks.

Deze trends van dit seizoen zijn gebaseerd op kleuren en tegenstellingen. De collectie is geïnspireerd op extremen (en alles daar tussenin) – om acht geavanceerde looks over drie trends te presenteren.

De collectie zorgt voor een balans tussen liefhebbers van high-fashion, en individuen die een anti-establishment, anti-fashion statement willen maken.

Veel kijk plezier.

xx Whair Kappers

Chocolate Your Hair..! Zaterdag 19 okt.

Chocolate Your Hair..!

Zaterdag 19 oktober dan is het weer zover dan is de 11e editie van het Chocolade Festival in Hattem.

Ook dit jaar is Whair Kappers weer van de partij met Chocolate Your Hair..!

Elke bezoeker van het Chocolade Festival kan geheel gratis een geweldige chocolade coupe laten aanmeten bij Whair Kappers.

Ja u leest het goed wij gebruiken echte chocolade ( van Bonbon Atelier A3).

Whair maakt op deze dag de meest creatieve inspirerende kapsels van echte chocolade.

Vervolgens kunt deze geweldige creatie laten vereeuwigen op foto bij onze top fotografe Gonny van Duinen.

Mogen wij deze foto plaatsen op Facebook dan maakt u bij de meeste likes ook nog eens kans op uw eigen foto in Chocolade een Kappers cadeaucard t.w.v. €50,- en een professionele fotoshoot bij Gonny van Duinen.

Wij beginnen om 11.00 uur en eindigen om 16.30 uur.

Durf jij..?

 

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS