BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Whair Kappers is back..!

Whair is back..!

 

 

We are Back..!

Het is officieel! Op 3 maart  openen wij onze deuren van onze salons in Hattem en Stadshagen. Wij kunnen echt niet wachten om jullie weer mooi te maken en te kunnen zien.

Uiteraard is het mogelijk om nu een online afspraak te maken. Ondanks dat wij ons uiterste best doen om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen ontkomen wij ook niet aan een wachtrij. Wij vragen dan ook iedereen om een klein beetje geduld.

Tot snel ♥️

Team Whair 

Lockdown wederom verlengd..!

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat de de lockdown waar in wij zitten met 3 weken is verlengd. Uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing van onze overheid maar dat houd wel in dat wij al onze lieve klanten nog 3 weken langer moeten missen. Wij hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op woensdag 3 maart tot die tijd  Stay Strong en Be Whair of Corona..!

 

Whair Kappers

Belangrijke informatie online afspraak maken na de lockdown..!

Het kabinet heef besloten om de Lockdown met 3 weken te gaan verlengen dat houd in dat wij alle reeds gemaakte afspraken bij Whair Kappers tussen 20 januari t/m 8 februari zullen moeten gaan verplaatsten.

Om alles zo goed en eerlijk mogelijk te verlaten lopen hebben wij besloten om de periode na 9 februari t/m 21 februari tijdelijk te blokken in ons afspraak systeem.

Eerst gaan wij alle klanten bellen die reeds een afspraak hebben staan vanaf 20 januari t/m 8 februari. 

Zodra al deze mensen benaderd zijn wordt het online afspraak systeem weer in zijn geheel geopend waardoor het weer mogelijk is om te boeken.

Wil jij toch zo snel mogelijk na de lockdown door ons geholpen worden boek dan een online afspraak in tussen 20 januari t/m 8 februari wij zullen ook dan jouw persoonlijk benaderen om de afspraak te verplaatsen.

Heb je een afspraak staan dan hoef je niets te doen.

Boeken kan via https://whair.nl/afspraak-maken/

Hopelijk tot snel 😉

Whair Kappers

 

De lockdown is verlengd..!

 

Whair Kappers in Lockdown

 

Lieve Whair Klanten.

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat de 2e lockdown is verlengt met 3 weken. Uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing van onze overheid maar dat houd wel in dat wij al onze lieve klanten nog 3 weken langer moeten missen. Wij hopen iedereen weer te kunnen verwelkomen op Woensdag 10 februari tot die tijd


Stay Strong en Be Whair of Corona..!


Whair Kappers. 


#whair #whairkappers #hattem #stadshagen #zwolle #lockdown #corona #klanten #wijmissenjullie #staystrong #bewhairofcorona #positief #kapper #

Stay Strong en Be Whair of Corona..!

Whair Kappers. 

#whair #whairkappers #hattem #stadshagen #zwolle #lockdown #corona #klanten #wijmissenjullie #staystrong #bewhairofcorona #positief #kapper #

 

 

Whair Kappers Kerstboom Krasactie..!

Ook dit jaar hebben wij bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) weer een leuke bijzondere Kerstboom Krasactie. Maak een afspraak voor een behandeling in december en maak d.m.v. een Kraskaart kans op hele mooie prijzen voor de maanden januari en februari 2021..! Zolang de voorraad strekt en vanaf 13 jaar. Voor de kleintjes hebben  wij een smakelijke verrassing.

 

Zelfs de Rijksoverheid kent Whair Kappers :-)

Zelfs de Rijksoverheid kent Whair 🙂

Enige tijd geleden hebben wij mee gewerkt aan een hele leuke fotoshoot voor de overheid. De overheid wilde graag foto’s laten maken van beroepen waarbij een mondkapje gebruikt wordt. Nu werd ons verteld dat deze foto’s beschikbaar zouden zijn voor o.a. gemeentes maar hoe uniek is het dat wij nu met Whair Kappers vol op de site staan van de Rijksoverheid. Nu is Corona niet de allerleukste periode maar dit vinden wij toch stiekem wel heel erg leuk..!

rijksoverheid website over corona met in de hoofdrol whair kappers

Mondbescherming verplicht bij Whair Kappers..!

Vanaf heden is het verplicht om bij een bezoek aan Whair Kappers in Hattem of Stadshagen mondbescherming te dragen. Aangezien het Corona virus nog steeds in onze regio aanwezig is kiezen wij juist nu voor de allerbeste bescherming voor jou als klant maar ook voor ons zelf. Samen met alle andere voorzorgsmaatregelen die wij al nemen blijft een bezoek aan Whair Kappers extreem veilig. Wij rekenen op u medewerking op deze manier hopen wij met z’n allen zo snel mogelijk af te rekenen met corona.

 

Be Whair Of Corona..!

 

Whair Kappers introduceert de Salon Analyzer..!

Whair Kappers introduceert de Salon Analyzer..!

Whair Kappers lanceert in de salons in Hattem en Stadshagen (Zwolle) de SalonLab Analyzer. 

Deze combineert kappersexpertise met digitale inzichten, om een echt gepersonaliseerde in-salon ervaring te bieden.

De SalonLab Smart Analyzer stelt Whair kappers in staat om te bepalen welke producten en diensten het beste passen bij het haartype van elke klant, door het haar op moleculair niveau te analyseren. 

De geavanceerde technologie maakt het mogelijk om met een bijna-infrarood sensor de kwaliteit van de binnenste haarconditie te meten dankzij het handapparaat.

Kortom wij kunnen nu bij Whair Kappers binnen 5 minuten haaranalyses maken die normaliter niet met het blote oog niet waarneembaar zijn deze haaranalyses zijn revolutionair voor de kappersbranche.

Met deze analyse kunnen wij jou een advies op maat geven voor zowel een  salon als thuis behandeling met onze nieuwe Fibre Clinix producten.

De producten kunnen wij geheel op jouw wensen personaliseren. Met Fibre Clinix zijn wij in staat om jouw  haar maar liefst 10x sterker te maken. 

De komende periode hebben wij dan ook een hele mooie actie bij aanschaf van 3 Fibre Clinix producten is de shampoo t.w.v. €19,95 gratis.

Ook is de haar analyse t.w.v.  €9,95  gratis bij een behandeling.

Ook nieuwsgierig hoe gezond jouw haar is ? 

Neem dan contact op met onze salons  in Hattem of Stadshagen wij vertellen je er graag over..!

Het beste haaradvies ? Whair Else..!

Nieuw bij Whair Kappers Fibre Clinix..!

Het nieuwe Fibre Clinix assortiment biedt Whair Kappers het meest geavanceerde en krachtige repairtechnologie in verzorgingsproducten. Deze zijn volledig te personaliseren in de salon tot de dagelijkse routine thuis.

Met Fibre Clinix wordt in de salon een gepersonaliseerde treatment samengesteld, die een herstellende werking heeft. Deze behandeling is specifiek gericht op de haarbehoefte van de klant. Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) heeft een speciale analyzer ontwikkeld, waarmee we de haarconditie van de klant kunnen bepalen. Aan de hand van een vragenlijst en deze meetresultaten kan vervolgens een behandeling op maat worden gemaakt én kan advies voor de juiste thuisverzorging worden gegeven.

Wat is zo uniek aan Fibre Clinix?

Het bijzondere van Fibre Clinix is dat de haarvezel weer wordt getransformeerd naar de maagdelijke toestand van het haar. Het haar heeft 21 bouwstoffen en als het haar al die bouwstoffen bevat, spreken we van de maagdelijke toestand, dat is haar dat nooit chemisch is behandeld of gekleurd. Met de analyzer wordt de conditie van het binnenste van het haar gemeten en daaraan kunnen we aflezen hoeveel % van het haar beschadigd is en welke lijn daar het beste op aansluit. Het doel is om de haarvezels weer met elkaar te verbinden, waardoor het haar er weer gezond uitziet.

Als de klant een salontreatment heeft gehad en de producten thuis ook gebruikt, blijft het haar 60 dagen in gezonde conditie. Daarna is het wel de bedoeling dat de behandeling wordt herhaald om gezond haar te blijven garanderen.

Wij beloven dat bij het gebruik van Fibre Clinix je versteld zult staan van onder ander de veerkracht van je haar wat weer een voller maar vooral een sterkere haarbos tot gevolg zal hebben.

 

Uit welk assortiment bestaat Fibre Clinix:

 

Volumize: 

Met Triple Bonding & C21 Technology voor fijn en zwak haar. De formule met Phytokine zorgt voor gewichtloos en voller haar. Verlengt het effect van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix Volumizing

Vibrancy: 

Met Triple Bonding & C21 Technology voor gekleurd haar. De formule met AHA verbetert de kleurintensiteit voor langdurige kleurresultaten die het effect verlengen van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix Vibrancy

Fortify: 

Met de Triple Bonding & C21 Technology voor beschadigd en overbewerkt haar. De formule met Niacinamide versterkt de haarvezels om het effect van de Fibre Clinix in-salon service te verlengen.

Fibre Clinix Fortify

Hydrate: 

Met Triple Bonding & C21 Technology voor droog en broos haar. De formule met Squalane Complex balanceert het hydratatie level en helpt de elasticiteit te vergroten en het effect van de Fibre Clinix in-salon service te verlengen.

Fibre Clinix Hydrate

Tame:

Met Triple Bonding & C21 Technology voor weerbarstig, kroezig en onhandelbaar haar. De formule met Ceramide temt zichtbaar de haarstructuur en verzacht het oppervlak voor een anti-kroezel effect. Verlengt het effect van de Fibre Clinix in-salon service.

Fibre Clinix is exclusief verkrijgbaar bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle).

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

 

Wear Your hair with B.R.U.S.H. 30 – 40

We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. De professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en hebben ook nog eens de beperking dat ze hun eigen haar moet doen. Herken je dit? Dan is deze B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar. Ideaal ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken.

Kenmerken:

De technische onderdelen zijn geïnfuseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit geeft snel en makkelijk veel glans aan het haar, verwijdert pluis en maakt het haar glad.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

Ionic Technologie: neutraliseert de positieve ionen in het haar waardoor het pluisvrij en glad gemaakt wordt.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

Soft Touch Technology: de borstel heeft een rubberized coating.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

Kan gebruikt worden in droog haar maar wanneer je de föhn techniek goed beheerst, is hij ook te gebruiken op handdoekdroog haar in combinatie met een föhn.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

Het maakt het haar glad, pluisvrij en glanzend. Daarnaast kunt u de borstel ook indraaien, waardoor er krullen mee te maken zijn. Ook kan de borstel gebruikt worden om volume bij de aanzet te creëren.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

De borstel warmt op tot 180 graden.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

Leverbaar in 30 mm & 40 mm.

De perfecte warmte borstel voor mooi en gezond haar..!

De B.R.US.H. 30 en 40 zijn exclusief verkrijgbaar voor €69.95 bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle).

 

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS