BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Whair Popup Salon op de langste dag in Hattem.

Goed nieuws de pop-up salon komt naar Hattem..!

Met de Langste dag van Hattem op 22 juni tussen 12.00 uur t/m 16.30 uur staat Whair Kappers met een Pop up salon in de kruisstraat.

Elke bezoeker van de Langste dag kan zijn haar geheel gratis late stylen (15min) in onze Pop up Salon.

Daarnaast maken wij van het eind resultaat een mooie foto bij onze Whair Logo Wall.

Als wij deze foto mogen plaatsen op social media van Whair Kappers maak jij ook nog eens kans op een Whair Cadeaukaart van €50,-

Kom langs op de langste dag van Hattem om je haar te laten doen in onze Pop up salon.

Tot dan..!

Groetjes Whair Kappers

Nice Hair ? Whair else..!

 

Vacature: Creatieve Topstylist (m/v)..!

Ben jij die creatieve kapper die onze klanten met passie super gastvrij wil helpen. Ben jij of word jij die creatieve haarstylist/ topstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging en graag  wil werken in Stadshagen (Zwolle)? Dat kan!

Over Whair Kappers

Whair Kappers is een kapsalon met een ruime historie, oa gevestigd in een prachtig modern pand in het winkelcentrum van Stadshagen te Zwolle. Wij werken met een creatief en klantgericht team van kappers, hairstylisten, kleurspecialisten en hairextensionspecialisten.

Wij proberen de klant, in alles wat wij doen voorop te stellen. Met onze passie voor het vak, onze aandacht en buitengewone service en kwaliteit proberen wij het verschil te maken. Binnen ons bedrijf hechten we tevens veel waarde aan opleiding en het delen van kennis, waarbij wij de focus vooral leggen op knip & kleurspecialisme & haarbeleving.

Wie ben jij?

  • ‍Ben jij of word jij die creatieve haarstylist/topstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging?
  • Wil jij graag creatief bezig zijn en geprikkeld en geïnspireerd worden door anderen?
  • Heb jij al enkele jaren werkervaring als allround kapper
  • Kun je prima in teamverband werken
  • Sta jij open voor vernieuwing zoals nieuwe trends en nieuwe technieken
  • Ben je servicegericht ingesteld en zit het in je DNA om de klant oprecht en gastvrij te helpen

Wat wij jou graag bieden:

Een inspirerende en zeer bijzondere werkomgeving met een fantastisch team kappers. De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien (als je daar voor open staat). De mogelijkheid voor een part-time of full-time dienstverband. Iets voor jou? Zie jij dit als jouw nieuwe uitdaging? Laat het ons snel weten. Stuur of mail je gegevens met motivatie naar info@whair.nl  of loop even bij ons binnen aan de Werkerlaan in Stadshagen. Dan heb je meteen een eerste indruk van de kapsalon

Tot snel

Met vriendelijke groeten,

Marc Woldberg

Coming Soon :Whair Creates Blonde Collection..!

Binnenkort online bij Whair Kappers onze aller nieuwste Haarmode lijn van Whair Creates genaamd ” The blonde Collection “. Wij gaan nog niets verklappen van deze geweldige lijn maar kenmerkend is dat op de fotografie na deze gehele haarmode lijn in eigen productie is . Kortom een unieke haarmode lijn voor onze kappersbranche. Houd onze website in de gaten en mis niets. See you soon..!

 

Whair Kappers aanwezig op het Food & Fashion Festival.

Whair Kappers staat op 23 juni 2018 tussen 12.00 uur t/m 16.00 uur met een pop -up salon op het Food en Fashion Festival in het Winkelcentrum Stadshagen.

Elke bezoeker van dit festival mag langskomen voor een gratis 15 minuten styling touch up !
Wil jij kans maken op een Whair kadocard t.w.v. 50 euro? Klik dan op de knop ‘aanwezig’ en kom as zaterdag langs in onze pop up salon voor een gratis 15 min. styling touch-up !!

Nice Hair ? Whair else..!

Wij zijn op Koningsdag gesloten..!

Whair Kappers in Hattem en Stadshagen zijn op Koningsdag gesloten..!

 

In de metamorfose: Harriët van Jole.

Elke 6 weken  wordt er in het Nieuwsweekblad de Dijkpoorter een Metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand april 2019. Ook deze keer hebben de top specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een waanzinnige mooie metamorfose, Het haar wordt verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, video: Marc Woldberg(Whair Kappers). Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

 

Whair Kappers Trend Report: “Essential Looks 2019”.

De trends van de nieuwe Essential Looks Collection 1: 2019 van Schwarzkopf Professional draaien om de sleutelwoorden van verandering, emotie en zelfexpressie! De nieuwe lente / zomer 2019  collectie Tomorrow’s Hair Today Collection toont 8 super-bijgewerkte looks door drie geavanceerde trends, allemaal gecreëerd met een gevoel van creatieve vrijheid en ware individualiteit.

 

Deze maand in de metamorfose:Katja Wennink.

Elke maand wordt er in het nieuwsweekblad de Dijkpoorter een metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand maart 2019 van Katja Wennink. Ook deze keer hebben de top-specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een geweldige metamorfose.  En het resultaat mag er wezen

Het haar werd verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, Video: Marc Woldberg (Whair Kappers).

Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

Deze Maand in de Metamorfose Suzan Rouwenhorst..!

Elke maand wordt er in het nieuwsweekblad de Dijkpoorter een metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand december 2018 van Suzan Rouwenhorst. Ook deze keer hebben de top-specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een geweldige metamorfose.  En het resultaat mag er wezen!

Het haar werd verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, Video: Marc Woldberg (Whair Kappers).

Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

Whair Osis Volume Up + Session mini actie..!

Nu Exclusief en tijdelijk verkrijgbaar bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen Schwarzkopf Professional Osis Volume up en Osis Session in een kleine 100ml verpakking. Erg handig voor onderweg . Deze 100ml verpakkingen kosten slechts € 6,95  per stuk. Bij aankoop van een grote verpakking van Osis Volume Up of Osis Session is de 100ml verpakking extra voordelig.

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS