BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Marc (Whair Hattem) tijdelijk uit de roulatie.?

Beste Klant,

Sommige van jullie zullen het al gehoord hebben, sommige niet. Ik ben heb tijdens sporten een ongelukje gehad waardoor ik aan mijn voet geblesseerd ben geraakt.

Inmiddels ben ik geopereerd aan mijn voet en hebben ze mijn been vervolgens in het gips gezet.

Helaas is dit geen loopgips en mag ik t/m 28 november mijn voet op geen enkele manier belasten.

Vervolgens is na deze periode afwachten hoe mijn voet hersteld is en hoe snel ik de draad weer kan oppakken.

Gelukkig gaan de artsen er van uit dat ik 100% herstel en straks alles weer op termijn kan en mag doen.

Maar dat neemt het volgende probleem met zich mee dat ik sowieso tot december niet in  staat zal zijn om te knippen.

Een exacte datum kan ik niet zeggen maar dat zal afhangen hoe mijn voet aan voelt als deze uit het gips is en of ik nog moet revalideren. 

Feit is dat ik er alles aan zal doen om zo snel mogelijk weer op de werkvloer te zijn !

 

De mensen die ik normaal gesproken zelf knip zal ik dus voorlopig niet kunnen knippen. Maar niet teleurgesteld, want iedereen bij ons in de salon is stuk voor stuk een topper waar je gerust door kan geknipt worden. Ik geloof in “m’n team” en heb het volste vertrouwen dat het goed komt. Jullie zijn dan ook meer dan welkom om je te laten behandelen.

Ik doe een beroep op uw loyaliteit en ondanks dat ik niet zelf in staat ben om te knippen.

Wellicht zien we elkaar sneller als gedacht.

Groetjes, Marc Woldberg

PS. bedankt voor alle lieve en opbeurende berichtjes, dat doet me goed 😉

 

Marc (Whair Hattem) tijdelijk afwezig..!

Chocolate Your Hair 2019 wederom een groot succes..!

Chocolate Your Hair 2019..!

Zaterdag 19 oktober was het weer zover het 11e Chocolade Festival in Hattem.

Ook Whair Kappers was deze editie weer van  de partij met Chocolate Your Hair.

Er werd met Chocolade van Bonbon Atelier A3 weer de mooiste Chocolade haarcreaties gemaakt door onze stylisten.

Vervolgens konden de deelnemers hun waanzinnige Haarchocolade creaties op de catwalk vast laten leggen op foto bij Gonny van Duinen Fotografie.

Deze foto’s werden op Facebook site van Whair Kappers geplaatst en degene met de meeste Likes kon een heerlijke prijs winnen. Deze wedstrijd was een ware Thriller een half uur voor de deadline stonden 2 deelnemers met bijna 600 likes precies gelijk. Helaas werden wij toen getroffen door een bug bij Facebook waardoor de einduitslag niet met 100% zekerheid was vast te stellen. Dit heeft ons doen besluiten om zowel Sophie als Aïshia uit te lopen als Winnaressen van Chocolate Your Hair. Beide dames krijgen hun foto in Chocolade een Whair Giftcard t.w.v. €50,- en een professionele fotoshoot bij Gonny van Duinen. Uiteindelijk een prachtig einde aan een geweldig feest..!Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers Chocolate your hair by Whair Kappers

Chocolate your hair by Whair Kappers

Whair Trendreport: The Essential Looks-2020..!

Trendreport Whair Kappers:

Welkom weer bij een nieuwe Trendreport van Whair Kappers.

Deze keer presenteren wij de nieuwe Haar trend van Schwarzkopf Professional:The Essential Looks.

Deze trends van dit seizoen zijn gebaseerd op kleuren en tegenstellingen. De collectie is geïnspireerd op extremen (en alles daar tussenin) – om acht geavanceerde looks over drie trends te presenteren.

De collectie zorgt voor een balans tussen liefhebbers van high-fashion, en individuen die een anti-establishment, anti-fashion statement willen maken.

Veel kijk plezier.

xx Whair Kappers

Chocolate Your Hair..! Zaterdag 19 okt.

Chocolate Your Hair..!

Zaterdag 19 oktober dan is het weer zover dan is de 11e editie van het Chocolade Festival in Hattem.

Ook dit jaar is Whair Kappers weer van de partij met Chocolate Your Hair..!

Elke bezoeker van het Chocolade Festival kan geheel gratis een geweldige chocolade coupe laten aanmeten bij Whair Kappers.

Ja u leest het goed wij gebruiken echte chocolade ( van Bonbon Atelier A3).

Whair maakt op deze dag de meest creatieve inspirerende kapsels van echte chocolade.

Vervolgens kunt deze geweldige creatie laten vereeuwigen op foto bij onze top fotografe Gonny van Duinen.

Mogen wij deze foto plaatsen op Facebook dan maakt u bij de meeste likes ook nog eens kans op uw eigen foto in Chocolade een Kappers cadeaucard t.w.v. €50,- en een professionele fotoshoot bij Gonny van Duinen.

Wij beginnen om 11.00 uur en eindigen om 16.30 uur.

Durf jij..?

 

 

Max en Mathijs Winnen de Whair Fifa 19 Competitie..!

Een heel jaar lang werd er bij Whair Kappers in Hattem weer fanatiek gestreden om de Whair Fifa 19 competitie.                            Doel van de competitie is om gedurende jaar tijdens een kappersbehandeling zoveel mogelijk potjes FIFA te winnen op de playstation 4 ( niveau legendarisch). Grote winnaar van de competitie was Max van der Wal hij wilt maar liefst 12x te winnen. Hiermee wint Max FiFA 20 CL Editie en het originele uit shirt van AS Roma.Om de 2e plaats was het echt super spannend dit jaar Mathijs Omvlee wist op doelsaldo Bertjan van de Linde net voor te blijven. Hiermee wint Mathijs FIFA 20 CL editie op de Playstation 4.Beide winnaars klasse gedaan en van harte gefeliciteerd.                                                                                                           Denk jij nou dat kan ik ook of zelfs beter op 1 oktober start bij Whair Kappers in Hattem de nieuwe Whair FIFA 20 Competitie met als inzet FIFA 21 en een origineel voetbalshirt naar keuze.                                                                                                                        Max en Mathijs gaan in ieder geval graag de uitdaging weer aan..!

Max en Mathijs Winnaars van de Whair Fifa 19 Competitie..!

Max en Mathijs Winnaars van de Whair Fifa 19 Competitie..!

 

Marieke 12,5 jaar werkzaam bij Whair Kappers..!

Op dinsdag 17 september was het groots feest bij Whair Kappers in Stadshagen. Op deze dag werd er gevierd dat Marieke 12,5 jaar in dienst is bij Whair Kappers in Stadshagen. Iets waar we met z’n allen enorm trots op zijn. Marieke werd s’ochtends verrast door haar collega’s en Marc Woldberg met cadeaus , bloemen ,slingers en uiteraard iets lekkers. Marieke van harte gefeliciteerd en op naar de volgende mijlpaal..!

De aller nieuwste herfst kleurtinten..!

IGORA ASHY CEDAR EN EARTHY CLAY

 

Ontdek nu bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) de wereld van rauwe, koele en verweerde bruintinten. IGORA Ashy Cedar en Earthy Clay introduceren een palet van koele bruine kleuren, van opvallende tot minimalistische tinten, en allemaal met een poederachtige matte finish – voor de perfecte zacht, urban look!

Nieuwe herfst haar kleuringen bij Whair Kappers Hattem Zwolle Stadshagen

ASPECTEN VAN ASHY BROWNS:

IGORA Ashy Cedar – IGORA’s sterkste neutraliserende tinten met schakeringen van petrol, voor neutrale en mat bruine resultaten, vooral bij het liften of highlighten van donkere basissen.

Nieuwe herfst haar kleuringen bij Whair Kappers Hattem Zwolle Stadshagen ..!

EARTHY AND DUSTED TONES:

IGORA Earthy Clay – subtiele, aardse en zachte bruine tinten maken een geraffineerd en iriserend look voor een natuurlijke schoonheid! Ontdek de wereld van verweerde bruintinten voor prachtige, koele kleurresultaten.

Nieuwe haarkleur herfst tinten bij Whair Kappers Hattem Zwolle

KOELE EN NEUTRALE BRUINE RESULTATEN:

De nieuwe tinten zijn speciaal ontworpen om aan de behoefte voor sterke neutralisatie na het lift en verlichting van donkere bases te voldoen.

De unieke mix van pigmenten gaat ongewenste rood/oranje ondertonen tegen en biedt uitstekende koele, mat bruine resultaten met een poederachtige finish. Voor geraffineerde en prachtige looks!

Bent u ook zo enthousiast geworden van onze nieuwe kleuren ? Maak dan direct een afspraak via  deze link.

Nieuwe herfst haar kleuringen bij Whair Kappers Hattem Zwolle Stadshagen

Whair Popup Salon op de langste dag in Hattem.

Goed nieuws de pop-up salon komt naar Hattem..!

Met de Langste dag van Hattem op 22 juni tussen 12.00 uur t/m 16.30 uur staat Whair Kappers met een Pop up salon in de kruisstraat.

Elke bezoeker van de Langste dag kan zijn haar geheel gratis late stylen (15min) in onze Pop up Salon.

Daarnaast maken wij van het eind resultaat een mooie foto bij onze Whair Logo Wall.

Als wij deze foto mogen plaatsen op social media van Whair Kappers maak jij ook nog eens kans op een Whair Cadeaukaart van €50,-

Kom langs op de langste dag van Hattem om je haar te laten doen in onze Pop up salon.

Tot dan..!

Groetjes Whair Kappers

Nice Hair ? Whair else..!

 

Vacature: Creatieve Topstylist (m/v)..!

Ben jij die creatieve kapper die onze klanten met passie super gastvrij wil helpen. Ben jij of word jij die creatieve haarstylist/ topstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging en graag  wil werken in Stadshagen (Zwolle)? Dat kan!

Over Whair Kappers

Whair Kappers is een kapsalon met een ruime historie, oa gevestigd in een prachtig modern pand in het winkelcentrum van Stadshagen te Zwolle. Wij werken met een creatief en klantgericht team van kappers, hairstylisten, kleurspecialisten en hairextensionspecialisten.

Wij proberen de klant, in alles wat wij doen voorop te stellen. Met onze passie voor het vak, onze aandacht en buitengewone service en kwaliteit proberen wij het verschil te maken. Binnen ons bedrijf hechten we tevens veel waarde aan opleiding en het delen van kennis, waarbij wij de focus vooral leggen op knip & kleurspecialisme & haarbeleving.

Wie ben jij?

  • ‍Ben jij of word jij die creatieve haarstylist/topstylist die klaar is voor een nieuwe uitdaging?
  • Wil jij graag creatief bezig zijn en geprikkeld en geïnspireerd worden door anderen?
  • Heb jij al enkele jaren werkervaring als allround kapper
  • Kun je prima in teamverband werken
  • Sta jij open voor vernieuwing zoals nieuwe trends en nieuwe technieken
  • Ben je servicegericht ingesteld en zit het in je DNA om de klant oprecht en gastvrij te helpen

Wat wij jou graag bieden:

Een inspirerende en zeer bijzondere werkomgeving met een fantastisch team kappers. De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien (als je daar voor open staat). De mogelijkheid voor een part-time of full-time dienstverband. Iets voor jou? Zie jij dit als jouw nieuwe uitdaging? Laat het ons snel weten. Stuur of mail je gegevens met motivatie naar info@whair.nl  of loop even bij ons binnen aan de Werkerlaan in Stadshagen. Dan heb je meteen een eerste indruk van de kapsalon

Tot snel

Met vriendelijke groeten,

Marc Woldberg

Coming Soon :Whair Creates Blonde Collection..!

Binnenkort online bij Whair Kappers onze aller nieuwste Haarmode lijn van Whair Creates genaamd ” The blonde Collection “. Wij gaan nog niets verklappen van deze geweldige lijn maar kenmerkend is dat op de fotografie na deze gehele haarmode lijn in eigen productie is . Kortom een unieke haarmode lijn voor onze kappersbranche. Houd onze website in de gaten en mis niets. See you soon..!

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS