BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

In de metamorfose: Harriët van Jole.

Elke 6 weken  wordt er in het Nieuwsweekblad de Dijkpoorter een Metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand april 2019. Ook deze keer hebben de top specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een waanzinnige mooie metamorfose, Het haar wordt verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, video: Marc Woldberg(Whair Kappers). Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

 

Whair Kappers Trend Report: “Essential Looks 2019”.

De trends van de nieuwe Essential Looks Collection 1: 2019 van Schwarzkopf Professional draaien om de sleutelwoorden van verandering, emotie en zelfexpressie! De nieuwe lente / zomer 2019  collectie Tomorrow’s Hair Today Collection toont 8 super-bijgewerkte looks door drie geavanceerde trends, allemaal gecreëerd met een gevoel van creatieve vrijheid en ware individualiteit.

 

Deze maand in de metamorfose:Katja Wennink.

Elke maand wordt er in het nieuwsweekblad de Dijkpoorter een metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand maart 2019 van Katja Wennink. Ook deze keer hebben de top-specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een geweldige metamorfose.  En het resultaat mag er wezen

Het haar werd verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, Video: Marc Woldberg (Whair Kappers).

Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

Deze Maand in de Metamorfose Suzan Rouwenhorst..!

Elke maand wordt er in het nieuwsweekblad de Dijkpoorter een metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand december 2018 van Suzan Rouwenhorst. Ook deze keer hebben de top-specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een geweldige metamorfose.  En het resultaat mag er wezen!

Het haar werd verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, Video: Marc Woldberg (Whair Kappers).

Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

Whair Osis Volume Up + Session mini actie..!

Nu Exclusief en tijdelijk verkrijgbaar bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen Schwarzkopf Professional Osis Volume up en Osis Session in een kleine 100ml verpakking. Erg handig voor onderweg . Deze 100ml verpakkingen kosten slechts € 6,95  per stuk. Bij aankoop van een grote verpakking van Osis Volume Up of Osis Session is de 100ml verpakking extra voordelig.

 

Black Friday bij Whair Kappers..!

Op 23 November as is het Black Friday bij Whair Kappers. “Koop dan een Schwarzkopf Professional OSIS+ product en betaal voor het tweede OSIS+ slechts  €1,-“*. Deze actie is niet allee geldig op vrijdag maar ook op zaterdag 24 november.

*Promotie geldt niet op OSIS+ Session Label.

Osis Black Friday actie

Onze Openingstijden tijdens de feestdagen.

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur in deze periode hebben wij onze openingstijden aangepast om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op de volgende dagen hebben wij aangepaste openingstijden:

Whair Kappers Stadshagen:

Maandag  17 dec. 11.00 uur.  t/m. 18.00 uur.
Vrijdag      21 dec.   8.30 uur.  t/m. 20.30 uur.
Zondag      23 dec. 12.00 uur.  t/m. 18.00 uur.
Maandag   24 dec.   8.30 uur.  t/m. 17.00 uur.
Maandag.  31 dec. 11.00 uur.  t/m. 15.00 uur.

 

Whair Kappers Hattem:

Zaterdag   22 dec 7.00 uur.  t/m. 16.30 uur.
Maandag  24 dec. 8.30 uur.  t/m. .17.00 uur

 

Wij willen natuurlijk niemand teleurstellen dus wees er snel bij. Maak daarom nu alvast een online afspraak bij Whair Kappers.

 

MAAK JE AFSPRAAK

De Dijkpoorter metamorfose: Saskia Nagelhout

Elke maand wordt er in het Nieuwsweekblad de Dijkpoorter een Metamorfose gepubliceerd. In deze video ziet u de metamorfose van de maand oktober 2018. Ook deze keer hebben de top specialisten uit Hattem weer keihard gewerkt aan een waanzinnige mooie metamorphose,

Het haar wordt verzorgd door Whair Kappers, Fotografie: Gonny van Duinen, Fotografie Brillen: Pierre Eyecare, Schoenen: Olthuis, Kleding Mode Theater, Sieraden: Wenz Hattem, PA: Henrieke Meelenhorst, video: Marc Woldberg(Whair Kappers).

Wilt u ook een keer in de metamorfose van de Dijkpoorter en bent u in voor een nieuwe look? Mail dan snel naar info@whair.nl

 

Whair Lab: de Osis Session Label Spray-test

In welke bus zit er meer 300ml of 500ml? In deze aflevering van Whair Kappers Lab testen wij 2 hairspray’s van de Osis Session Label lijn . De vraag is zit er in een flacon van 300 ml bijna net zoveel inhoud als in een flacon hairspray van 500 ml. Wij hebben het voor jou getest en met een verrassend milieu vriendelijk eindresultaat..!

‘Whair Fifa 18 competitie’ winnaars in de prijzen

Vandaag zijn de prijzen van de Whair Fifa 18 competitie uitgereikt aan Maarten van Groningen en Jochem Ballast. Zij wisten afgelopen jaar tijdens een knipbeurt bij Whair Kappers in Hattem het vaakst een potje Fifa te winnen. Beide spelers kregen uit handen van Marc Woldberg de spiksplinternieuwe Fifa 19 Champions league editie uitgereikt en een eigen gekozen voetbalshirt. Maarten koos voor het shirt van Juventus en Jochem koos voor het trainingsshirt van Barcelona . Mannen van harte gefeliciteerd!

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS