BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Extra Service Haarkleuringen en Haar producten..!

Lieve Klanten,

Zit je ook met je handen in het haar, let dan op want dan is de redding nabij. Graag willen wij u informeren over wat we in deze periode die wij gesloten zijn ivm het corona virus voor jullie kunnen betekenen. Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om uw favoriete haarproducten van KMS en Schwarzkopf Professional bij Whair Kappers te kopen. Voor onze kleur klanten bieden wij een unieke optie (indien mogelijk). Wij hebben hele mooie pakketten samengesteld waarin u uw eigen haar thuis kunt voorzien van een professionele kleur vanaf € 24,95,-. Deze pakketten worden op maat gemaakt en hierin bevinden zich alle attributen. De pakketten kunnen verstuurd worden per post maar 2 dagen in de week zijn wij met ons Whair Rescue Team op pad om de pakketten aan huis te bezorgen.Wilt u bestellen of heeft u vragen wij zijn bereikbaar op:

Tel:       038-4447600 of 038-4237773

Email:  info@whair.nl

of via onze Live chat deze is te vinden op onze site.

Gr Whair Kappers  Rescue Team.

 

 

 

 

 

Tijdelijke sluiting ivm Corona virus..!

Tijdelijke sluiting ivm Corona virus.

Nog nooit hebben we voor zo’n moeilijke beslissing gestaan als voor deze. Wij hebben ons telkens laten leiden door het RIVM en door de adviezen van de deskundigen, en hebben meer maatregelen doorgevoerd dan nodig waren. Maar door de ontstane onrust en voor de gezondheid van onze fantastische medewerkers én klanten, hebben wij toch besloten vanaf maandag 23 maart 18.00 uur de salons te zullen sluiten.

Informatie over de tijdelijke sluiting
Wij laten jullie weten zodra onze salon weer open is. Op Facebook, Instagram en op onze website houden we jullie graag op de hoogte. Vanaf  heden kun je ons voor vragen, toekomstige afspraken of voor spoed gevallen bereiken op telefoonnummer  038-4447600, of mail naar info@whair.nl of nog handiger chat met ons via de live chat op onze site. Online afspraken na 6 april kunnen (onder voorbehoud) eenvoudig gemaakt worden. Ga daarvoor naar onze website.

Iedereen vooral heel veel gezondheid. Zorg goed voor jezelf en je naasten. We zullen jullie (hopelijk maar even) missen!

Lieve groeten,

Team Whair Kappers.

Hoe gaan wij om met het Corona Virus..!

Aanpak coronavirus

Whair Kappers volgt de richtlijnen van het RIVM en neemt in beide salons zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop.

Onze medewerkers waarborgen de voorschriften van het RIVM. Daarnaast heeft Whair Kappers extra hygiënemaatregelen getroffen zoals:

– Er worden geen handen geschud.

– Wij voeren het gesprek vooral ‘achter’ de stoel

– Na iedere klant worden de handen gewassen met zeep

– Op toilet zijn weggooi handdoekjes en handzeep aanwezig

– Wij houden tussen iedere klant (zoveel mogelijk) 1 stoel vrij

– Er wordt nog vaker schoongemaakt

– Wij adviseren klanten zoveel mogelijk gebruik te maken van pinnen ipv contant betalen.

–  Het pin apparaat en deurklinken zullen wij zeer regelmatig schoon maken.

– medewerkers die symptomen vertonen van griepverschijnselen blijven bij ons thuis

– interne en externe trainingen na werktijd zijn voor de komende  weken geannuleerd

-medewerkers zijn geadviseerd in hun privé tijd rust te nemen en de adviezen vanuit het RIVM m.b.t. sociale contacten in acht                       te nemen.

Voel je je niet lekker, of ben je verkouden, heb je koorts of ben je grieperig? Neem dan telefonisch contact met ons op en Maak dan een nieuwe afspraak op het moment dat je je beter voelt!

Laten we er samen alles aan doen om dit virus buiten te houden.

Team Whair Kappers

Whair Winterdeals: Schwarzkopf Bonacure..!

Bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) zijn de winterdeals begonnen en de Bonacure van Schwarzkopf professional is daarom dan ook extra voordelig. Bij aankoop van 2 producten krijg je 50% korting op het duurste product..!

Whair Kappers wenst u een fantastisch 2020..!

Namens het team van Whair Kappers wensen wij iedereen een fantastisch mooi maar vooral gezond 2020 toe. Ook in het nieuwe jaar staat ons team voor u klaar..! Kapper Whair else..!

Kms Kerst actie bij Whair Kappers..!

Team Whair Kappers wenst u prettige feestdagen..!

Namens ons gehele team van Hattem en Stadshagen (Zwolle) willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in 2019. Wij wensen iedereen dan ook hele fijn feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2020..! Whair else in 2020..!

Vanaf nu Kerstboom actie bij Whair Kappers..!

Ook dit jaar hebben wij bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen leuke Kerstboom actie. Maak nu een afspraak en maak kans op hele mooie prijzen. Zolang de voorraad strekt en vanaf 13 jaar voor de kleintjes hebben wij een smakelijke verrassing..!

Extra Openingstijden Rondom de feestdagen..!

Wij hebben rond de feestdagen onze openingstijden aangepast om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Check op de afbeelding wat de openingstijden zijn van uw favoriete Whair Kappers Filiaal. Om teleurstelling te voorkomen maak tijdig een afspraak..!

openingstijden kerst whair kappers Hattem stadshagen Zwolle

openingstijden extra feestdagen Whair kappers Hattem stadshagen Zwolle

Marc (Whair Hattem) hervat werkzaamheden .?

Update 31 dec 2019:

Marc heeft inmiddels weer zijn werkzaamheden voorzichtig hervat. Inmiddels is hij weer online te boeken. Houd er rekening mee dat Marc nog niet volledig werkt en dat het handig is om tijdig te boeken.

Update:23 dec 2019:

vanaf 27 december zal Marc voorzichtig zijn werkzaamheden gaan hervatten en zal hij weer zij het beperkt te boeken zijn via het online afspraak systeem..!

Update 16 dec 2019:

Gelukkig gaat het beter met Marc en probeert hij heel voorzichtig zijn werkzaamheden weer te hervatten. Zo nu en dan knipt hij een klant. (Online )boeken is helaas nog niet mogelijk maar Marc kijkt per dag wat haalbaar is voor zijn voet en selecteert geheel willekeurig zijn klanten. Het kan dus zijn dat u een afspraak maakt bij een andere stylist en toch door Marc geknipt wordt. Wij hopen op korte termijn dat Marc weer te boeken is Wordt vervolgd..!

Update 7 dec. 2019:

Inmiddels is er goed nieuws mbt tot Marc zijn voet. De operatie heeft het gewenste resultaat opgeleverd en Marc mag zijn voet nu voorzichtig gaan belasten. Inmiddels is hij druk bezig met het herstel en is de verwachting dat hij heel voorzichtig weer een aantal werkzaamheden zal gaan verrichten in de komende periode. Wordt vervolgd..!

Update 28 nov. 2019:

Inmiddels is het gips van Marc zijn voet verwijderd nu hadden wij de hoop dat wij een datum konden vertellen wanneer Marc zijn werk weer voorzichtig zou kunnen gaan hervatten, Echter bij controle in het ziekenhuis kon de desbetreffende arts na het zien van de foto’s niet met 100% zekerheid vertellen of  de operatie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Er moet daarom  een scan van Marc zijn voet gemaakt worden om te kijken of de operatie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Helaas komt hierdoor vertraging in het het herstel proces en mag Marc zolang er geen uitsluitsel is zijn voet niet belasten. Wij kunnen hierdoor geen schatting maken wanneer Marc wel op de werkvloer zal verschijnen. Zodra er meer nieuws is zullen wij dit op onze site melden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marc Woldberg

 

Beste Klant,

Sommige van jullie zullen het al gehoord hebben, sommige niet. Ik ben heb tijdens sporten een ongelukje gehad waardoor ik aan mijn voet geblesseerd ben geraakt.

Inmiddels ben ik geopereerd aan mijn voet en hebben ze mijn been vervolgens in het gips gezet.

Helaas is dit geen loopgips en mag ik t/m 28 november mijn voet op geen enkele manier belasten.

Vervolgens is na deze periode afwachten hoe mijn voet hersteld is en hoe snel ik de draad weer kan oppakken.

Gelukkig gaan de artsen er van uit dat ik 100% herstel en straks alles weer op termijn kan en mag doen.

Maar dat neemt het volgende probleem met zich mee dat ik sowieso tot december niet in  staat zal zijn om te knippen.

Een exacte datum kan ik niet zeggen maar dat zal afhangen hoe mijn voet aan voelt als deze uit het gips is en of ik nog moet revalideren. 

Feit is dat ik er alles aan zal doen om zo snel mogelijk weer op de werkvloer te zijn !

 

De mensen die ik normaal gesproken zelf knip zal ik dus voorlopig niet kunnen knippen. Maar niet teleurgesteld, want iedereen bij ons in de salon is stuk voor stuk een topper waar je gerust door kan geknipt worden. Ik geloof in “m’n team” en heb het volste vertrouwen dat het goed komt. Jullie zijn dan ook meer dan welkom om je te laten behandelen.

Ik doe een beroep op uw loyaliteit en ondanks dat ik niet zelf in staat ben om te knippen.

Wellicht zien we elkaar sneller als gedacht.

Groetjes, Marc Woldberg

PS. bedankt voor alle lieve en opbeurende berichtjes, dat doet me goed 😉

 

Marc (Whair Hattem) tijdelijk afwezig..!

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS