BE (A)WHAIR / WATCH (W)HAIR / LIKE WHAIR

Nieuw bij Whair Kappers:  Authentic Beauty Concept..!

Ontdek het Whair Kappers Authentic Beauty Concept

Bij Whair Kappers geloven we in de schoonheid van authenticiteit. We begrijpen dat iedere persoon uniek is, en dat echte schoonheid voortkomt uit het omarmen van je ware zelf. Ons Authentic Beauty concept is gebaseerd op deze overtuiging en vormt de kern van alles wat we doen.

Wat is Authentic Beauty?

Authentic Beauty Concept is een merk voor haarverzorgings- en haarstylingsproducten dat zich richt op het bieden van natuurlijke en duurzame haarverzorgingsopties. De producten van Authentic Beauty Concept zijn ontworpen om de schoonheid van het haar te verbeteren zonder schadelijke ingrediënten.

Onze Deskundige Stylisten

Onze getalenteerde en ervaren stylisten begrijpen dat jouw haar een belangrijk onderdeel is van je individuele stijl. Ze zijn toegewijd aan het creëren van looks die bij jou passen en die je persoonlijkheid weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende nieuwe coupe, levendige kleurbehandelingen of een prachtig kapsel voor een speciale gelegenheid, we hebben de expertise om jou te laten stralen. Hierbij hoort de allerbeste duurzame haarverzorging en haarstyling voor thuis wij adviseren jou graag hierover.

Milieubewustzijn

Bij Whair Kappers streven we naar duurzaamheid en milieubewustzijn. We gebruiken Authentic Beauty Concept producten  en technieken die vriendelijk zijn voor zowel jouw haar als onze planeet. Onze salon is toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het ondersteunen van ethische en duurzame praktijken in de schoonheidsindustrie.

Ervaar Authentic Beauty bij Whair Kappers

Wij nodigen je uit om het Whair Kappers Authentic Beauty concept te ervaren. Laat ons je helpen om je authentieke schoonheid te omarmen en te vieren. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe we jouw natuurlijke schoonheid kunnen benadrukken.

Bij Whair Kappers draait het allemaal om jou, je ware zelf en je eigen unieke schoonheid. Samen creëren we een look die perfect bij je past.

Whair Authentic Beauty Concept..!

Kom nu werken bij de beste kapsalon van deze regio..!

Vacature..!

 

Whair Kappers is per direct op zoek naar een:

Bedrijfsleid(st)er + Haarstylist(e)

 

Ben jij  opzoek naar een mooie nieuwe uitdaging in het kappersvak dan hebben wij hier de 10 reden waarom jij bij Whair Kappers zou moeten komen werken.

  • Werken in een Ultra moderne innovatieve duurzame salon
  • leiding gevende functie (kan zelfs parttime)
  • Werken met de aller beste kappers gereedschappen waar onder een eigen Japanse schaar en Varis tools.
  • Begeleiding en ondersteuning die verder gaat dan alleen de werkvloer.
  • Wij maken van jouw gegarandeerd een nog betere Haarstylist(e).
  • Deel uitmaken van het leukste team  een warm welkom is verzekerd.
  • Uitzicht op een vast contract.
  • Omdat werken op zaterdag bij Whair Kappers leuker is dan vrij zijn.
  • Wij hebben gewoon de aller leukste diversiteit aan klanten die komen voor kwaliteit.
  • Whair Kappers is een uniek eigen concept waarbij wij veel oog hebben voor jouw als individu en Eigen creativiteit
  • Wij geven jou de allerbeste (online) trainingen en cursussen.
  • Omdat er eigenlijk veel meer dan 10 redenen zijn om bij Whair Kappers te werken.

 

Dus ben jij die

Bedrijfsleid(st)er of Haarstylist(e)

Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan is Whair Kappers in hattem en Zwolle op zoek naar jou. Onze prachtige salons zijn een beleving op zich; een plek waar onze gasten zich thuis voelen, genieten van de service en rekenen op de hoge kwaliteit van onze stylisten.

 

Bedrijfleid(st)er is de  hoogste functie binnen ons bedrijf , waarin verwacht wordt dat je alle facetten van het kappersvak beheerst en met passie kan uitvoeren. Daarnaast ben je in deze rol inspirator voor klanten en collega’s en ben je aanvoerder op het gebied van de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Naast het stylen van klanten ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden en ontwikkelen van team, het goed functioneren van het team en het bewaken van de kwaliteit. Voor deze rol verwachten wij dat je veel inzet en initiatief toont.

Onze ideale kandidaat…

  • Heeft een succesvol afgeronde opleiding;
  • Heeft meerjarige salon ervaring;
  • Is bereid om te werken op zaterdagen.
  • Is service gericht, gastvrij en heeft gevoel voor kwaliteit;
  • Is gewend om op goed vaktechnisch en creatief niveau te werken.

Wat bieden wij?
Wij begrijpen maar al te goed dat onze collega’s het verschil maken en dit laten wij graag blijken in de vorm van goede arbeidsvoorwaarden waaronder inspirerende trainingen en  zeer goede ondersteuning

  • Doorgroeimogelijkheden;
  • De mogelijkheid om naast jouw rol als Stylist, ook andere rollen te vervullen. Denk hierbij aan Kms of kleur  Ambassadeur (opleiding)
  • De kans om mee te doen aan leuke events/shoots
  • Een salaris conform de kappers CAO + een extra functietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Hoge kortingen op producten.
  • Werken met de beste gereedschappen waaronder een Japanse schaar en Varis Tools

Enthousiast geworden?

Loop dan gerust eens binnen in onze salon om kennis te maken of solliciteer direct via info@whair.nl  of upload jouw CV op deze pagina .

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met 038-4447600  (Marc Woldberg)

Spaar voor mooie cadeaus bij Whair Kappers..!

 

Bij Whair Kappers hebben wij een geweldig mooi spaar systeem waarmee je kunt sparen voor exclusieve kortingen of zelfs gratis producten of behandelingen.

Vanaf 2023 hebben wij onze geschenken lijst aangepast waardoor het sparen nog aantrekkelijker is geworden.  

Fantastisch toch..? 

Klik HIER voor de geschenken lijst..!

 

Whair Kappers Haartrend Report : Essential Looks 2023

Bij Whair kappers zijn wij continue op zoek naar de allerlaatste Haartrends op het gebied van Haarmode.

Deze keer aandacht voor de aller nieuwste haartrends van de Essential Looks.

Deze haartrend bestaat uit 3 variaties :

Selfhood,Virtualiteit Eden en Misfits.

Laat je inspireren in onze videos voor de haarmode van morgen.

Mocht je enthousiast zijn geworden van deze mooie coupes of haarkleuringen je bent altijd van harte welkom voor goed advies in onze salon in Hattem of Stadshagen (Zwolle).

 

Whair Kappers is op zoek naar een Hairstylist(e)..!

 

Whair Kappers is een innovatief en dynamisch bedrijf die elke dag streeft naar de beste kwaliteit,creativiteit en professionaliteit.Naast een fantastische en prettige werkomgeving bieden wij jou alle aandacht en begeleiding aan om te kunnen door groeien. Heb jij passie voor ons mooie kappersvak en ben jij allround inzetbaar en heb jij talent en minimaal 3 jaar salon ervaring.

Dan bieden wij jou een hele mooie nieuwe uitdaging die je niet mag missen.

INTERESSE ?

Stuur een e-mail met cv ,motivatie en pasfoto naar info@whair.nl (of vul de pagina in op deze site) t.a.v. Marc Woldberg en wij nemen snel contact met jou op..!

(Elke sollicitatie zullen wij uiterst discreet behandelen.)

Om te solliciteren klik HIER

De beste haarverzorging voor de zomer..!

Ook dit jaar hopen wij natuurlijk weer op een zon overgoten zomer met heel veel zon. Maar zit jouw haar hier ook op de wachten ? Eerlijk gezegd niet want de zon het zoute zee water of het chloor in het zwembad zijn niet de beste vrienden voor jouw haar. Maar hiervoor hebben wij bij Whair Kappers in Hattem en Stadshagen (Zwolle) een oplossing. Bonacure Sun Exclusieve haarverzorging die jouw haar de beste bescherming en verzorging tegen zon zeezout en chloor. Wij hebben dan ook deze zomerperiode een spetterende actie met deze zomerse haarproducten. Bij inlevering van 600 punten krijg je een Schwarzkopf Bonacure product geheel gratis bij inlevering van 1000 Whair Punten kan je zelfs kiezen uit 2 Bonacure Sun producten.

 

Wanneer is jouw favoriete Haarstylist(e) op vakantie..?

De vakanties staan weer voor de deur en dat houd in dat iedereen natuurlijk weer met een frisse zomer look op vakantie wil. Maar let op ook onze Stylisten gaan ook op vakantie. Wil jij weten wanneer jouw favoriete haarstylist(e) op vakantie is check dan deze video..!

Danielle 12,5 jaar bij Whair Kappers..!

Onlangs hebben wij het 12,5 jarig jubileum van Danielle bij Whair Kappers gevierd
Want een ongelofelijk topper is Danielle voor ons allemaal en wat is het een feestje om met jou te mogen werken.
Een hele dikke knuffel van ons allemaal en op naar de volgende 12,5 jaar .
XX Team Whair Kappers

Wij bezorgen tijdens de lockdown verfkits en haarproducten..!

Lieve Klanten,

Zit je ook met je handen in het haar tijdens deze 3e lockdown ? Maak je geen zorgen want Whair Kappers bezorgt kleurpakketten en alle Haarproducten bij jou aan huis. Wij bezorgen op 2 dagen in de week. Wil jij iets bestellen dan zijn wij op de volgende manieren te bereiken:

Tel:     038-4447600 (Hattem) of 038-4237773 (Stadshagen).

Email:  info@whair.nl

of via onze Live chat deze is te vinden op onze site.

Gr Whair Kappers  Rescue Team.

 

 

 

 

 

Whair voor de 3e keer in Lockdown..!

Whair in lockdown deel 3

Helaas zitten wij vanaf 18 december voor de 3e keer in lockdown. Dat houd in dat onze salons in Hattem en Stadshagen Zwolle gesloten zijn t/m 14 januari 2022. Dit is natuurlijk een enorme domper voor ons en ons team aangezien wij niets liever doen dan elke dag mensen mooi maken. Dat neemt niet weg dat wij alle begrip hebben voor deze beslissing aangezien de druk op de zorg enorm is.

Je kan dus vanaf 15 januari 2022 online een afspraak maken via onze site (klik hier) of door onze whair app te downloaden. Mailen of chatten mag natuurlijk ook en ook als wij aanwezig zijn beantwoorden wij de telefoon.

Mocht de situatie omtrent de Lockdown veranderen dan zullen wij dat hier of via onze social media kanalen melden. Mocht de lockdown verlengd worden dan zullen wij de afspraken die reeds gemaakt waren als eerste inplannen. Dus wil je na de lockdown verzekert zijn van een afspraak plan deze dan nu alvast.

Mocht jij een product willen bestellen of een verfpakket ook dan kan je ons mailen, chatten of bellen. Wij bezorgen jouw bestelling dan gratis aan huis.

Wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch gezond 2022 and stay safe & bewhair of corona..!

 

WHOOOOOHHH CHECK OUR SOCIALS